Borohus – En trygg och säker husleverantör

Om du går i tankarna om att förverkliga din husdröm så ska du vända dig till Borohus. Borohus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och har tillverkat hus sedan 1928. Dem är både en trygg och säker husleverantör och har många års erfarenhet i branschen. Att dem är en av de mest framgångsrika företagen inom husleverantör är ett kvitto på deras hårda slit, med flera tusen nöjda kunder över hela Sverige råder det inga tvivel.

Borohus har kontor utspridda över hela Sverige men deras huvudkontor ligger i Mjöbäck. Borohus erbjuder en stor valmöjlighet för dig som kund, både när det gäller planlösning och var du vill bygga huset. Är det så att du ska köpa ett nytt hus till sommaren eller köpa till ett garage till fritidshuset så löser Borohus det. Garage från Borohus kommer från underleverantörer där de ställer höga krav på.

Det gäller att vara ute i god tid då det flesta hustillverkare och byggare har sina somrar redan planerade i april. Men ibland kan man ha tur och hitta en bra byggnadsentreprenad som har en lucka öppen under sommaren. Det gäller också att vara tydlig med vad bygget ska användas till, om det är ett fritidshus eller om det ska vara bebott året om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *