Mäklaren Per Lindblad – En trygg affär

Fastighetsmäklaren Per Lindblad har arbetat som mäklare sedan 2010 och har sedan dess samlat på sig mycket kunskap och erfarenhet av bostadsmarknaden i Stockholm. Per är framgångsrik som mäklare och är en av de mäklare som sålt för mest i Stockholm.

Mäklaren Per Lindblad arbetar på Fastighetsbyrån i Stockholm som är en mäklarbyrå med många års erfarenhet i branschen. De ställer höga krav på sina mäklare då det är viktigt för deras kunder att ha ett högt förtroende för mäklaren, samt att de får rätt pris när de köper eller säljer hus.

Bostadsmarkanden i Stockholm idag

Idag är vi i en lite annorlunda situation med tanke på Covid-19. Analyser pekar på att priserna är på väg att plana ut efter ett fall på bostadsmarknaden i April, enligt SBAB. I Stockholm går priserna till och med uppåt enligt veckostatistik från Booli, vilket visar att marknaden just nu inte är påverkad av Covid-19. I Göteborg fortsätter priser däremot att falla något.

Att välja rätt mäklare

Att välja rätt mäklare är inte alltid så lätt. Börja med att kolla upp mäklarbyrån och se till att de har goda omdömen från kunder, lång erfarenhet inom det området du tänker sälja, att mäklaren har ett högt förtroende och känns pålitlig. Att välja rätt mäklare är väldigt viktigt då det troligtvis kan vara den största affären i ditt liv. Då gäller det att verkligen välja en mäklare man kan lita på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *