Veronica Hedenmark – Framgångsrik entreprenör

Veronica Hedenmark är en framgångsrik svensk entreprenör född 1977 i Göteborg. År 1997 grundade hon företaget VH Assistans som än idag arbetar med personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna som har en funktionsnedsättning. VH Assistans har idag över 1000 anställda i hela Sverige, vilket gör dem till ett av Sveriges största assistansbolag.

Veronica har varit med i tv och media flera gånger då hon även ställer upp på intervjuer, debatter och som föreläsare vid sidan om företaget.

Veronica Hedenmark sedan starten 1997 fått många utmärkelser för sitt otroliga ledarskap och entreprenörskap. År 2009 fick Veronica mottaga Kompassrosen, som är konungens pris till unga ledare. Veronica har även vunnit mångfaldspriset på den stora chefsgalan 2009 och blev då utsedd till en av landets topp 100 mäktigaste ledare under 40 år.

VH Assistans

VH Assistans är ett företag där personliga assistenter och kunder får möjligheten att utvecklas och växa tillsammans. För att uppnå detta krävs det respekt, lyhördhet och en stor empatisk förmåga. VH Assistans är ett av de få assistansbolag som än idag är familjeägt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *