Så fixar du ett läkarintyg för livförsäkring

Om du tecknar eller tecknar livförsäkring, grundläggande livförsäkring, pensionsförsäkring eller liknande kommer din bank eller ditt försäkringsbolag ofta att behöva läkarundersökning. Dokumenten du får från din bank eller försäkringstagare har ofta två delar, en del som du måste fylla i och en del som den undersökande läkaren kommer att fylla i.

Läkarintyg Direkt är ett drogförebyggande företag som bland annat hjälper dig med att göra en läkarundersökning när du har tecknat en livförsäkring. Läkarintyg Direkt skickar sedan in papperna till både bank och försäkringskassan. Hos Läkarintyg Direkt kan du få hjälpa med att få ett läkarintyg både enkelt, snabbt och smidigt. Du som har någon form av diagnos som göra att du i trafiken kan bli en fara i vissa situationer om du inte kan hantera det kräver transportstyrelsen ett läkarintyg. Läkarintyg visar att du med bland annat diabetes, ADHD/ADD eller aspergers har koll på dem farligheter som finns med sjukdomen och att du kan hantera det. Till exempel för en diabeteker så krävs det att man har koll på hypoglykemi och förstå hur man hanterar situationer i trafiken.

Läkarintyg fordon

Behöver man däremot ett läkarintyg för fordon så hjälper Läkarintyg Direkt till. Detta är för dig som håller på med körkort till taxi, buss eller lastbil är detta perfekt! Läkarintyg Direkt fixar dina läkarintyg i Stockholm och samarbetar med flera myndigheter och olika organisationer så att du som kund kan känna dig trygg. Utöver läkarintyg för lastbil, buss och taxi finns det betydligt fler fordonstyper du kan få intyg för. Exempelvis tåg eller sjöfart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *