Trygga din vardag med Key Code Security

I takt med att världen går framåt i utvecklingen så anpassar sig tjuvar och bedragare, vilket leder till att nya typer av bedrägerier dyker upp med jämna mellanrum. Detta har blivit ett stort problem på flera ställen världen över och det är svårt att hindra denna utvecklingen. De vanligaste typerna av bedrägerier är ID-stöld, ID-kapning och ID-bedrägerier. Därför är det väldigt viktigt att hålla hårt om sina personuppgifter och inte lämna ut dem i onödan. Om någon skulle få tag i dem, kan det leda till stora problem som till en början kan vara svåra att upptäcka och det kan vara svårt att få tillbaka de förlorare pengarna som bedragaren spenderat på lån, resor och varor på nätet.

Nu till den stora frågan du sitter och funderar på. Vad kan jag göra för att detta inte ska drabba mig? Svaret är väldigt enkelt. Key Code Security erbjuder bevakning av dina personuppgifter, vilket innebär att du kommer att få ett meddelande så fort någon exempelvis tar ett lån i ditt namn. Detta gör att du snabbt kan agera! Key Code Security erbjuder även en spärrtjänst som låter dig spärra alla dina kort och värdehandlingar på samma gång.

Key Code Security erbjuder även en nyckelsäkerhetstjänst ifall du skulle tappa din hemnyckel. Genom en nyckelbricka med ett unikt nummer på kan upphittaren enkelt lägga den i närmsta brevlåda. Då hamnar nyckeln hos Key Code och de skickar sedan nyckeln till ägaren i ett rekommenderat brev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *